Retourneren & annuleren

 RETOURVOORWAARDEN

Wat mag retour gezonden worden, retourtermijn, retourkosten

Retourtermijn

Vanaf het moment, dat je je bestelling hebt ontvangen, heb je 14 dagen de tijd om je artikel als retour aan te melden. Na deze retourmelding heb je 14 dagen de tijd om het op te sturen. De retourtermijn start wanneer je volledige bestelling bezorgd is.

Wat mag retour gezonden worden?

Binnen de retourtermijn mag je je bestelde artikel beoordelen of het voldoet aan je eisen.  Om de kenmerken en de werking vast te stellen, mag je het artikel eenmalig testen. Uitgezonderd artikelen waarvan de verzegeling niet verbroken mag worden. Je mag het artikel niet volledig in gebruik nemen als je nog niet weet of je het zult behouden. Heb je een artikelen beschadigd, defect of verkeerd ontvangen, meldt dit dan binnen de retourtermijn retour en geef de retourreden aan ons door.

Wat kun je niet retour zenden?

• Artikelen die om redenen van veiligheids- en gezondheidsbescherming, hygiëne of houdbaarheid niet retour mogen (waarvan de verzegeling is verbroken).

• Artikelen die op maat/persoonlijk gemaakt worden.

Retourinstructies

Check de retourvoorwaarden.

  • Meld het artikel retour

Dit doe je door het ons te laten weten via support@buntoo.eu. Je ontvangt dan een email als de retour is verwerkt en aansluitend een retourticket. 

  • Stuur je pakket retour

Het toegezonden retourticket plak je op het pakket met het retour en vervolgens stuur je je pakket terug. Retourneren is op eigen risico. Raakt het product beschadigd, dan bent je daarvoor aansprakelijk. Het is verstandig bij het transportkantoor te vragen om een verzendbewijs, zodat je een bewijs hebt, dat je de retour verstuurd hebt.

  • Terugbetaling

Wij verwerken je retourzending binnen 7 dagen nadat wij deze retour ontvangen hebben. Daarna betalen we je terug en staat het geld binnen 5 werkdagen weer op je rekening.

ANNULEREN

Bestelling annuleren

Zolang je artikel nog niet is verzonden, kun je je bestelling annuleren. Dit doe je door het ons te laten weten via support@buntoo.eu.

Geldterugstorting na annuleren

Wij verwerken je annulering binnen 48 uur. Vervolgens betalen wij je terug. Je ontvangt een e-mail van ons als je annulering is verwerkt.