Garantie & reparatie

GARANTIE

Bij de aankoop van een artikel bij buntoo.eu mag je er vanuit gaan, dat het duurzaam is en functioneel blijft bij normaal gebruik. Het is echter altijd mogelijk, dat je toch niet tevreden bent en je artikel retour wilt sturen of moet aanmelden ter reparatie. Hier zijn echter regels aan verbonden, waarbij we je aanbevelen deze door te lezen. Hiermee worden verrassingen voorkomen.


Garantie van de fabrikant

Bij garantie door de fabrikant van je bestelde artikel, zal de fabrikant tijdens de garantieduur je artikel repareren of vervangen als er technische gebreken ontstaan, tenzij het is ontstaan door onjuist handelen van jezelf. De garantie kan verschillen per fabrikant. Er zijn artikelen waar geen fabrieksgarantie op zit, zoals bijvoorbeeld verbruiksartikelen, zoals reinigingsmiddelen, afvalzakken of toiletpapier. Als dit zich voordoet, helpen we je hier graag mee. Neem contact met ons op door een e-mailbericht te versturen naar support@buntoo.eu.


Wettelijke garantie

Bij de aankoop van een product heeft u altijd een wettelijke garantie. Dit betekent, dat u recht heeft op een goed product, dat voldoet aan hetgeen redelijkerwijs mag worden verwacht. Als je een gebrek ontdekt, wacht dan niet te lang dit aan ons kenbaar te maken, door het sturen van een e-mailbericht aan support@buntoo.eu


Garantieclaim

Is er gedurende de garantieperiode sprake van een defect buiten jouw schuld om heb je mogelijk recht op een reparatievergoeding of vervanging van het artikel.

Wat moet je doen?

Binnen de garantietermijn

Om zo snel mogelijk weer een goed functionerend artikel ter beschikking te hebben, kun je het beste retourneren en een nieuwe bestellen. Ruilen is niet mogelijk. Meld het artikel aan als retour en controleer de retourvoorwaarden of jouw artikel retour gestuurd mag worden.


Buiten de garantietermijn

Start een reparatieaanvraag.

REPARATIE

Repareren van gebruiksslijtage of gebruiksschade voeren wij graag voor je uit. Deze reparatie is uiteraard voor eigen rekening. Reparatie kan plaatsvinden, nadat jij hiervoor toestemming hebt gegeven en er sprake is van duidelijkheid rondom de kosten. Alvorens te repareren maken we een inschatting van de kosten en gaan dit communiceren. Je mag dan een keuze maken:

Bij reparatie in buntoo.eu werkplaats

• Repareren tegen betaling

• Terugsturen zonder repareren tegen betaling van de onderzoekskosten t.w.v. € 19.95.

• Recycling (Niet bij alle artikelen gratis mogelijk)